ҒАЛЫМДАР ҚЫЗЫЛ ЕТТІҢ ҚАУІПТІ ЕКЕНІН МӘЛІМДЕДІ
АҚШ ғалымдары қызыл етті үнемі тұтыну жүрек – қан-тамыр ауруларын асқындыратынын айтады.
Жүрек талмасы мен инсультті көбейтеді. Экспериментке 113 ерікті қатысқан. Біреулері қызыл етті, екіншілері ақ етті (құс еті)тұтынған. Үшіншілері вегетариандық тамақ жеген. Қызыл ет жеген адамдарда аталған ауруларға бейімділік артқан.
https://reactor.inform.kz/
Жүрек талмасы мен инсультті көбейтеді. Экспериментке 113 ерікті қатысқан. Біреулері қызыл етті, екіншілері ақ етті (құс еті)тұтынған. Үшіншілері вегетариандық тамақ жеген. Қызыл ет жеген адамдарда аталған ауруларға бейімділік артқан.
https://reactor.inform.kz/