Өскен өңір Osken-onir.kz ақпараттық агенттігі
» » Жұмыртқа пісірудің ең дұрыс және зиян әдісі белгілі болды

Жұмыртқа пісірудің ең дұрыс және зиян әдісі белгілі болды


жұмыртқа Мамандар жұмыртқаны дайындаудың дұрыс әдісін айтты. Бұл туралы РИА Новости жазды.
Ұлыбританияның Ұлттық денсаулық сақтау қызметі сарапшыларының пікірінше, жұмыртқаны дайындаудың ең дұрыс әдісі – оны суға қайнату.
Мамандар жұмыртқадан омлет дайындауды ұсынады.


Жұмыртқаны қайнатқанда суға тұз қоспаған жөн, ал омлетті майсыз сүтпен жасаған дұрыс.
Cарапшылар жұмыртқаны қуыру ең зиян әдіс екенін айтты. Себебі қуырғанда жұмыртқадағы майдың мөлшері екі есе артады.
17 сәуір 2021 ж. 543 0

PDF нұсқалар мұрағаты

№30 (9194) (1)

16 сәуір 2024 ж.

№29 (9193)

13 сәуір 2024 ж.

№28 (9192)

09 сәуір 2024 ж.

Жаңалықтар мұрағаты

«    Сәуір 2024    »
ДсСсСрБсЖмСбЖс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930